Wednesday, April 25, 2018

Alhamdulillah. I'm Pregnant!

Assalamualaikum my silent readers!

Dah lama sangat-sangat tak update blog ni. Sejak jadi surirumah ni dah busy. Ingatkan surirumah free kan? LOL. Lagi satu, sebab MALAS nak update kot. Wakakaka. Sebab kat rumah takde wifi. So, takde mood nak update. Ok, enough. Well, I have a good news to tell you guys: I AM FINALLY PREGNANT AFTER 2 YEARS OF MARRIAGE! Syukur Alhamdulillah.


Sekarang I dah masuk 33 weeks! 


Well, I akan share apa tips or ilmu yang I dapat kat my 2nd blog; which is a new blog. Rasa nak create a new blog sebab blog ni dah "tercemar" ngan business/iklan.  LOL. So blog lagi satu tu ingat nak focus ngan personal je. Rindu kan nak baca blog-blog orang. Bloggers skarang pon ramai dah jarang update blog dorg, sebab macam-macam dah ada sekarang. Instagram la, Twitter la, Facebook la. Blog ni bagus sebenarnya sebab boleh didik orang untuk rajin membaca. Orang kita ni dah la malas membaca. Contoh, saya dah bagi tips macam mana pulihkan kulit rosak but then still tanya lagi. Saya dah listkan harga-harga Yanko, still tanya lagi. Pening.

Melencong jauh pulak. Ok, I akan share my Pregnancy Journey: HERE. Pape tips or ilmu yang I dapat, I akan share kat situ k. Barang baby apa nak beli, barang baby apa nak packing untuk hospital, breastfeeding etc. InshaAllah. Kita sama-sama belajar. First-time-mom ni memang banyak benda kena belajar kan. I pon tak reti sangat pasal baby-baby ni. Memang lost giler. Ada hikmah jugak Allah hold dulu rezeki zuriat for 2 years. Macam-macam kena belajar sebenarnya. Macam-macam jugak benda nak kena beli. Ok la, once again, sambung membebel kat blog lagi satu!

Bye!

No comments:

Post a Comment

NO HATERS ALLOWED.
Haters + Anonymous = Chickens.