Wednesday, April 19, 2017

February is my lucky month!

Assalamualaikum...

Why February is my lucky month? Sebab it's my BIRTHDAY MONTH! Hehehe. Lucky kali ni I had a chance to go to England!! Thanks to my hubby & his family sebab sponsor pergi. Syukur Alhamdulillah. 

I went there last January-February 2017. Ni first time pergi Europe & first time experience winter season. I loveeeeeeeee the weather!!! Well, time pergi takde salji tapi sejuk la jugak. Time nak balik baru la salji turun tapi sikit jek. Time tu 0 celcius.

Places yang I pegi:

1. Doncaster
2. York
3. London

I wish nak pergi Paris sekali naik Euro Train tapi uncle cakap tak selamat. So, next time la Paris. Dalam flight, I borak ngan sorang chinese ni. Dia warga British, tapi cina. Dia cakap kalau nak ke Paris, jangan naik train. Mahal sangat sangat sangat. Kalau nak pon, book online awal-awal. Kalau nak murah, naik flight. Murah & cepat but then kalau nak tengok scenery, boleh la korbankan.