Thursday, July 28, 2016

Yanko Skincare Bahaya

ok tipu. Title tu tipu jek. HEHE. Jangan marahhhh naaa.

Hari ni I nak share pasal Yanko Skincare. Rasanya ramai tau yang my skin pernah breakout teruk dulu & ramai yang tanya I pakai apa now sebab kulit I dah ok. Meh I kongsi rahsia. Selain cara home remedies (boleh tgk tips SINI), I pakai YANKO SKINCARE! YANKO SKINCARE! YANKO SKINCARE!



Saturday, July 23, 2016

Cara Pulihkan Kulit Rosak

Assalamualaikum

Entry yang awas aku dah buang set collagen plus ni memang dapat sambutan hangat sebab ramai jugak yang dah kena macam I. Kulit mula-mula flawless meletop but then hancur berkecai menggerutu jerawat kusam mengelupas...semua lah! Ramai yang dok tanya macam mana I revocer balik kulit I. Ada yang tanya kat FB, Twitter, IG. Jenuh nak jawab satu-satu naaaa. Time kulit sedih dulu, macam-macam cara I buat. G klinik kulit la, facial la. Tapi tak jalan. Last-last I rajinkan diri baca article, tengok youtube. Lama gak la nak tengok kesan. Dalam sebulan 2 bulan. Ntah. Tak ingat.


Yucksss. Ni effect lepas pakai skincare. 

Kiri: Sebelum pakai skincare
Tengah: Tengah pakai skincare
Kanan: Selepas pakai skincare