Thursday, March 10, 2016

Singapore Airshow 2016

Assalamualaikum,

Kali ni nak share pics je masa pergi Singapore Airshow. Tak tahu nak tulis ape sebab dah lupa info

 -___- such a bad blogger! Time ni cuaca mendung je. Alhamdulillah. Tapi tu la, balik pon I kena sunburn. Teruk gila. Maybe sebab effect mercury skincare kot. Ok. Nak beli ticket ni, kena purchase online je tau. On site, takde jual ticket.







Nak pergi ke sini ada shuttle bus. Dorang management event ni sangat tiptop sangat teratur. I wish LIMA pon akan buat improvement jugak dari segi flow dia. Tempat masuk lain, tempat keluar lain. So tak serabot. Pastu shuttle bus pon tiptop gila, sebab event besar macam ni memang ramai visitors.


Thanks to hubby sebab sudi bawak pergi Singapore Airshow.


Semua pakai sport shoes sebab jenuh wehhh nak berjalan


Ni admission policy. Once dah keluar tu memang dah tak boleh masuk dah.


Ni, masuk-masuk je entrance ada skrin besar ni. Padang ni la untuk tengok Airshow. I ada video tapi malaih nak upload. Tapi memang best la show dia. And I'm proud of abang TUDM kita yang bawak Sukhoi. Sangat terrer.


Kalau nak tengok dalam kapal boleh jek. Nak tinjau-tinjau cockpit dia ke, nak tengok dalam lah! Boleh tapi uols kena beratur panjang mcm ni. Tak mampu iols.


Ni pertunjukan dari Korea tak silap.


Ni pulak untuk Indoor. Boleh cuba simulator, boleh gain knowledge pasal engineering and so on. Kat dalam ni jugak la sesi untuk jumpa Pilot Pilot.


of course, weols jumpa pilot sebab kawan hubby. kuikuikui


Ni budak-budak try simulator.































The End!

No comments:

Post a Comment

NO HATERS ALLOWED.
Haters + Anonymous = Chickens.