Tuesday, October 8, 2013

Testimoni sendiri: Set Collagen Plus Vitamin E

Assalamualaikum

Ni kesan jangka pendek

Entry kali ni I nak tanya uols. Uols pakai product apa untuk muka eh? I kalau boleh nak try yang set...lagi effective kan? Hihi. Sekarang I pakai Set Collagen Plus Vitamin E (Day + night cream + soap). I fikir-fikir balik, kalau jenis soap ni payah nak bawak travel. So far memang I puas hati dengan Set Collagen Plus Vitamin E ni. Suka Day cream dia..sebab kulit nampak flawless and tak payah pakai foundation/make up. Night cream dia pon I suka sebab jerawat tak tumbuh.




Yang Kiri kulit I sebelum pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Sangat eeeeeeewwwww kan?? Yang Kanan Selepas menggunakan Set Collagen Plus Vitamin E. Alhamdulillah. Pores mengecil. I swear takde edit2 k.

Ni muka lepas 2 weeks pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Dah tak tumbuh jerawat sangat.


Setelah sebulan pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Kulit I jadi pinkish and kinda flawless kan? I swear takde edit-edit okkkk!
Set Collagen Plus Vitamin E and sometimes ponteng pakai bedak tanaka / shiseido mask / aurawhite / maixara.

Sebelah kiri tu keadaan kulit I sekarang. Jerawat dah hilang sikit, kulit dah cerah and tona kulit sekata. Alhamdulillah.


That's All yang I nak share. Sharing is caring kaaan....chow!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

I jumpa pic ni April 25, 2016

ni kesan jangka masa panjang:


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

updated on 23/7/2016:

Skrg I pakai Yanko Skincare. Product dari Taiwan. Bebas mercury tau! Even NameeRoslan pon pernah pakai Yanko ni. Memang berkesan even lambat kesan dia nak pulih. Apa yang best pasal Yanko Skincare ni, 

1. Ada elemen tumbuh-tumbuhan semulajadi. So, memang tak rosakkan kulit. 

2. Day & Night cream dia ada "breakable" silver seal. So mmg dia protect betul2 product dia.

3. Ada expiry date. Dia takda KKM sebab product ni dari Taiwan.  

4. Cleanser dia bukan jenis sabun buku. Please note that, pape pencuci muka jenis sabun buku mmg TAK ELOK untuk your skin.  

Kalau nak order, boleh whatsapp saya: 018-8714008

 



Ni kesan daripada YANKO skincare. Even lambat nak tunggu pulih tapi berkesan.




Set trial: RM 30.00 (Tahan 2 minggu)
Set basic: RM 140.00 (Tahan 3-5 bulan)
Harga exclude postage!

Order, whatsapp: 018-8714008



6 comments:

  1. sekarang guna produk apa ye? :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . Hai nessa . Ad account facebook tak ? Sebab wanie ingat nak contact nessa melalui facebook . Ingat nak buat review harga produk semua . Wanie pun ad problem open pores . So , bila tengok entry nessa nie , wanie macam berminat nak beli set collagen plus vitamin E dengan sea mud nuhh . Nak beli dekat luar macam takut laa . Sebab , yelah . Berapa kali entah wanie kena tipu . Beli ibu putih punya banyak , tapi semua tak berkesan . Produk yang tak ori . So , my mama cakap , just beli dri nessa je . Terjamin :) Boleh tak ? Tinggalkan ur FB id dekat chat my blog boleh ? Takpun , add wanie dekat FB . Syazwanie Shaari :) Thankyouuu nessa ^^ Hope nessa boleh bantu wanie :)

    http://shespinklover.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/syazwanieshari

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum . Hai nessa . Erm , wanie nak mintak tolong boleh ? Hem , nessa ada FB tak ? Boleh tak if Nessa drop your FB ID dekat my blog bahagian chat yang wanie tulis 'talk talk talk' nuh ? Sebab wanie rasa berminat nak tahu pasal set collagen plus vitamin E dengan sea mud nuh .Hem wanie pun ada problem open pores jugak , and semua produk memang tak kena . So , wanie ingat nak try produk yang nessa pakai . And wanie ingat nak beli melalui nessa je . Yelah , sebelum nie , wanie dah pernah beli online dah , ibu putih . Tapi apa yang wanie dapat fake punya . Memang tak de effect langsung . Sedih dibuatnyaa . So , kalau tak keberatan , boleh tak nessa drop FB ID nessa dekat my blog ? Tak pun add me dekat facebook . Hope sangat nessa dapat tolong wanie yang ada masalah kulit muka nie . Thankyou nessa :) <3

    http://shespinklover.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/syazwanieshari

    With love ,
    WANIE ^^

    ReplyDelete
  4. U know what collagen plus vit e ny pun ada toner jugak. I pun baru je tau. Hihi.. just wanna sher.. :)

    ReplyDelete
  5. http://knnessa.blogspot.com/2014/02/awas-aku-dah-buang-set-collagen-plus.html

    ReplyDelete
  6. Kawan-kawan boleh try Marine Essence Beauty Bar untuk recover masalah kulit sensitif dan kusam akibat skincare yang mengandungi merkuri dan bahan terlarang

    Marine essence 1 bar: RM40(include postage)
    Marine essence 1 kotak( ada 3 bar) RM105 Free Postage
    *1 bar tahan sehingga 2 bulan

    sms/whatsapp: 012-5959600
    www.facebook.com/allin1on9shop

    ReplyDelete

NO HATERS ALLOWED.
Haters + Anonymous = Chickens.