Tuesday, October 8, 2013

Testimoni sendiri: Set Collagen Plus Vitamin E

Assalamualaikum

Ni kesan jangka pendek

Entry kali ni I nak tanya uols. Uols pakai product apa untuk muka eh? I kalau boleh nak try yang set...lagi effective kan? Hihi. Sekarang I pakai Set Collagen Plus Vitamin E (Day + night cream + soap). I fikir-fikir balik, kalau jenis soap ni payah nak bawak travel. So far memang I puas hati dengan Set Collagen Plus Vitamin E ni. Suka Day cream dia..sebab kulit nampak flawless and tak payah pakai foundation/make up. Night cream dia pon I suka sebab jerawat tak tumbuh.




Yang Kiri kulit I sebelum pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Sangat eeeeeeewwwww kan?? Yang Kanan Selepas menggunakan Set Collagen Plus Vitamin E. Alhamdulillah. Pores mengecil. I swear takde edit2 k.

Ni muka lepas 2 weeks pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Dah tak tumbuh jerawat sangat.


Setelah sebulan pakai Set Collagen Plus Vitamin E. Kulit I jadi pinkish and kinda flawless kan? I swear takde edit-edit okkkk!
Set Collagen Plus Vitamin E and sometimes ponteng pakai bedak tanaka / shiseido mask / aurawhite / maixara.

Sebelah kiri tu keadaan kulit I sekarang. Jerawat dah hilang sikit, kulit dah cerah and tona kulit sekata. Alhamdulillah.


That's All yang I nak share. Sharing is caring kaaan....chow!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

I jumpa pic ni April 25, 2016

ni kesan jangka masa panjang:


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

updated on 23/7/2016:

Skrg I pakai Yanko Skincare. Product dari Taiwan. Bebas mercury tau! Even NameeRoslan pon pernah pakai Yanko ni. Memang berkesan even lambat kesan dia nak pulih. Apa yang best pasal Yanko Skincare ni, 

1. Ada elemen tumbuh-tumbuhan semulajadi. So, memang tak rosakkan kulit. 

2. Day & Night cream dia ada "breakable" silver seal. So mmg dia protect betul2 product dia.

3. Ada expiry date. Dia takda KKM sebab product ni dari Taiwan.  

4. Cleanser dia bukan jenis sabun buku. Please note that, pape pencuci muka jenis sabun buku mmg TAK ELOK untuk your skin.  

Kalau nak order, boleh whatsapp saya: 018-8714008

 



Ni kesan daripada YANKO skincare. Even lambat nak tunggu pulih tapi berkesan.




Set trial: RM 30.00 (Tahan 2 minggu)
Set basic: RM 140.00 (Tahan 3-5 bulan)
Harga exclude postage!

Order, whatsapp: 018-8714008